Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. OMUL CU CHITARA (R)-continuare Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

9 Aprilie 2014
Vizualizari: 1098
Comentează add

Coordonatorul operaţiunilor de căutare a avionului Malaysia Airlines a declarat că noile semnale detectate ar putea proveni de la "cutiile negre" ale zborului MH370.

Zborul MH370: Semnale "stabile, distincte şi clare"

rador

Foto: Arhivă.

Coordonatorul australian al operaţiunilor de căutare a avionului Malaysia Airlines dat dispărut, citat de BBC, a declarat că noi semnale au fost detectate, care ar putea proveni de la aşa numitele "cutii negre" ale acestuia.

Mareşalul aerului Angus Houston a declarat că nava australiană Ocean Shield a detectat semnale "stabile, distincte şi clare", care au durat cinci şi jumătate şi şapte minute.

"Cred că noi căutăm în zona cea bună, însă avem nevoie să vizualizăm rămăşiţe ale avionului, înainte să putem confirma, cu certitudine, că acesta este locul final de odihnă al zborului MH370", a spus Angus Houston.

Zborul Malaysia Airlines MH370 a fost dat dispărut pe opt martie, în timp ce efectua o cursă între Kuala Lumpur şi Malaysia, cu 239 de persoane la bord.

Aeronava de pasageri a pierdut contactul cu controlorii de trafic aerian la puţin timp după ce a decolat de pe aeroportul din capitala Kuala Lumpur.

Oficiali malaysieni estimează că, potrivit informaţiilor obţinute prin satelit, avionul s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, undeva la vest de oraşul australian Perth, la mii de kilometri distanţă de traiectul de zbor iniţial, scrie BBC. 


Etichete avionMalaysia AirlinesMH370Angus Houston

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live