Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1224
Comentează add

Viceprimarul capitalei spune că a început să fie scoasă zăpada din principalele intersecţii însă mai rămâne problema străzilor secundare, unde se va acţiona cu utilaje mici.

Zăpada din intersecţiile bucureştene, "scoasă în afara oraşului"

radiojurnal

Foto: arhivă.

În Bucureşti se circulă cu dificultate pe străzile secundare şi pe cele dintre blocuri, iar pietonii sunt cei mai afectaţi.

Reporterul nostru a stat de vorbă cu viceprimarul, Marcel Nicolaescu, pe care l-a întrebat pentru început ce se întâmplă cu nămeţii de zăpadă strânşi pe marginea drumurilor?

Marcel Nicolaescu: Începem intersecţiile mari să îi degajăm cu maşini, cărăm în afara Bucureştiului. Avem străzi laterale dar lucrăm şi astăzi cu toată capacitatea.

Redactor: Mai există o problemă: nu se poate intra să se ridice gunoiul menajr.

Marcel Nicolaescu: A fost o problemă cu aceste străduţe secundare şi gunoiul menajer se va ridica, pentru că şi în spatele blocurilor vom intra cu aceste utiliaje mici.

Redactor: Ce credeţi că se va întâmpla dacă vine ninsoarea?

Marcel Nicolaescu: Să sperăm că vom reuşi mâine mai uşor să degajăm zăpada de pe arterele principale, pentru că deja am aplicat foarte multe straturi de substanţă antiderapantă şi aceasta va crea posibilitatea să nu se depună şi atunci în paralel să concentrăm mai multe forţe pentru arterele secundare.


Etichete Ştiri BucureştiviscolBucureştipietonideszăpezireMarcel Nicolaescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live