Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Țențu

9 Iunie 2020
Vizualizari: 395
Comentează add

Sunt deja calificate 12 dintre cele 20 de echipe, datorită clasării pe primele trei locuri în grupele ediției de anul trecut.

World Rugby a prezentat procedura de calificare la Cupa Mondială din 2023

alex-tentu

Foto: facebook.com/worldrugby

Federația Internațională de Rugby a prezentat procedura de calificare la Cupa Mondială din 2023, programată să se desfășoare în Franța. Sunt deja calificate 12 dintre cele 20 de echipe, datorită clasării pe primele trei locuri în grupele ediției de anul trecut: Africa de Sud (deținătoarea trofeului), Anglia, Noua Zeelandă, Țara Galilor, Japonia, Franța, Australia, Irlanda, Scoția, Italia, Argentina și Fiji.

România trebuie să se afle pe unul dintre primele două locuri ale Campionatului European, în martie 2022. Dacă se vor clasa pe poziția a treia, stejarii vor fi nevoiți să câștige un turneu de 4, în noiembrie 2022.

La ediția din acest an a Rugby Europe Championship, România a înregistrat o victorie și trei înfrângeri. Aflați pe ultima poziție, jucătorii antrenați de englezul Andy Robinson au învins Spania, dar au pierdut meciurile cu Georgia, Portugalia și Rusia. Partida împotriva Belgiei a fost amânată. 


Etichete RugbyRomaniaCupa MondialaCalificare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live