Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NUMAI MUZICA Marţi, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Ianuarie 2018
Vizualizari: 449
Comentează add

Meteorologii atenţionează că vremea se înrăutăţeşte în jumătatea de sud a ţării, unde precipitaţiile se extind şi vântul bate tot mai tare.

Vremea se înrăutăţeşte în jumătatea de sud a ţării

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Meteorologii atenţionează că vremea se înrăutăţeşte în jumătatea de sud a ţării, unde precipitaţiile se extind şi vântul bate tot mai tare.

Meteorologul de serviciu Mirela Polifronie: Informarea meteorologică va intra în vigoare astăzi, de la ora 16, până mâine, în jurul orelor 22. În acest interval vor fi precipitaţii, ele se vor extinde dispre regiunile vestice sud-vestice şi vor cuprinde, până mâine dimineaţă, toată ţara. În Dobrogea vor predomina ploile, în Banat, Crişana, Oltenia, partea de sud a Olteniei, sudul şi estul Munteniei vor fi precipitaţii mixte, iar pe parcursul zilei de mâine, în sudul şi sud-estul ţării vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va prezenta intensificări în special în partea de vest şi de sud a teritoriului.

Primul mesaj de atenţionate cod galben va intra în vigoare în această seară, la orele 20, până mâine, la orele 11, astfel că în judeţele Caraş-Severin, Argeş, Teleorman, Olt, Dolj, Vâlcea şi în zona de munte a judeţelor Mehedinţi, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Alba, Braşov, Dâmboviţa şi Prahova vor predomina ninsorile. Acestea vor fi, în general, însemnate cantitativ şi se va depune local strat consistent de zăpadă.

Al doilea mesaj de atenţionate cod galben va intra în vigoare dimineaţă, la orele 5, până la orele 22, astfel că în judeţele Galaţi, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea vor predomina treptat ninsorile, vântul va prezenta intensificări susţinute, cu viteze la rafală în general de 65 - 75 km/oră, ceea ce va determina viscolirea ninsorii şi scăderea vizibilităţii.


Etichete vremeajumătatea de sud a ţării

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live