Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ - continuare Sâmbătă, 24 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Decembrie 2018
Vizualizari: 413
Comentează add

În ultimele ore vântul puternic a doborât 260 de copaci, care au avariat 36 de maşini, 4 stâlpi de electricitate şi 2 acoperişuri.

Vremea rea a afectat 14 județe

radiojurnal

 Foto: Petrut Hirtescu

14 judeţe au fost afectate de vremea rea în ultimele 24 de ore şi au apărut probleme din cauza zăpezii pe 11 drumuri naţionale, potrivit unei centralizări a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În ultimele ore vântul puternic a doborât 260 de copaci, care au avariat 36 de maşini, 4 stâlpi de electricitate şi 2 acoperişuri. 

"Circulaţia rutieră pe DN 67C Covaci-Rânca este închisă din judeţul Gorj. De asemenea, pe Valea Oltului, pe DN 7, între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea şi Sibiu e circulă îngreunat, în condiţii de iarnă, fiind semnalate frecvente căderi de crengi sau copaci, care impun restricţionarea temporară a circulaţiei pe câte un sens. De asemenea, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 12-20 este semnalată ploaie îngheţată, se acţionează cu material antiderapant, împrejurări în care le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteză şi să sporească atenţia la volan şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule, să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei, evitând astfel deraparea pe un carosabil umed sau alunecos. În ceea ce priveşte traficul feroviar, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, rămâne închisă circulaţia feroviară pe calea ferată 202, pe raza judeţului Gorj, între staţiile Valea Sadului şi Pietrele Albe, şi tot pe secţia de cale ferată 202 este întrerupt traficul feroviar în zona staţiei Strâmbuţa şi Livezeni", a anunțat la Radio România Actualități Ramona Tudor de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.


Etichete meteoiarnavremetrafic autopolițiedrumuricondițiiRamona TudorISU

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live