Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Februarie 2021
Vizualizari: 217
Comentează add

Primăvara începe cu vreme capricioasă, cu fluctuații de temperatură de la o zi la alta, iar precipitațiile vor fi deficitare în primele zile ale săptămânii viitoare.

Vremea în luna martie

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Primăvara începe cu vreme capricioasă, cu fluctuații de temperatură de la o zi la alta, iar precipitațiile vor fi deficitare în primele zile ale săptămânii viitoare.

Cu tabloul meteo al lunii martie meteorologul de serviciu Dinu Mărășoiu.

Dinu Mărăşoiu: Valorile termice vor fi în jurul celor specifice acestui interval la nivelul întregii ţări, în timp ce precipitaţiile vor fi în general deficitare. Evoluţia însă pe zile are nişte nuanţe, respectiv, pentru primele două zile ale săptămânii vorbim de temperaturi mai scăzute decât cele din zilele precedente, cu maxime în general luni între 4 și 13 grade, iar marți până spre 14-15, deci, o mică creștere, dar valori apropiate de ceea ce ar fi normal. Şi, treptat, vorbim și de această lipsă a precipitaţiilor sau ele vor fi foarte puţine, eventual, în această noapte şi în prima parte a zilei de mâine, pe arii ceva mai extinse, dar apoi vor fi chiar zile frumoase. În cursul zilelor de 3 şi de 4 vorbim chiar şi de o vreme în încălzire, vom ajunge pe data de 4 la temperaturi între 8 și 18 grade, deci, deja cald chiar pentru începutul de martie, dar se estimează pentru sfârșitul săptămânii din nou o răcire, probabil nu foarte importantă. Deci, variații termice în anumite zile, dar în ansamblu o vreme totuşi apropiată de ceea ce ar fi normal la început de martie.


Etichete vremeprimavaramartie(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live