Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Decembrie 2015
Vizualizari: 816
Comentează add

HARTĂ cu grosimea zăpezii în țară. În ultima zi a anului, vremea va fi friguroasă peste tot, iar în unele regiuni va fi chiar ger.

Vremea a început să se răcească în toată ţara

radiojurnal

Arhivă Foto: Petruț Hîrțescu.

În următoarele zile vor fi şi ninsori, dar nu prea abundente, iar în unele zone se va depune polei.

În ultima zi a anului, vremea va fi friguroasă peste tot, iar în unele regiuni va fi chiar ger - după cum spune meteorologul Viorica Dima. 

"Pentru următoarele zile, maximele diurne vor fi predominant negative, abia dacă se vor mai înregistra 1-2 grade peste limita de îngheţ, în câteva localităţi din Câmpia de Vest, din dealurile de vest şi din Câmpia Română, deci în vestul şi sudul ţării, în timp ce în restul teritoriului vom avea valori scăzute spre minus 6 grade, la amiază, în estul Transilvaniei minus 7 chiar, în următoarele zile, în timp ce nopţile vor deveni geroase, mai ales în nordul ţării, în centrul teritoriului şi, de asemenea, în dealurile Olteniei şi Munteniei.

"Vorbim despre valori care coboară în zonele depresionare chiar şi spre minus 17, minus 18 grade, cu precădere în noapte dintre ani.

"În zona Capitalei, vremea se răceşte, de asemenea, contăm pe valori termice de circa 0 grade la amiază, în loc de 4, cât ar fi normal la cumpăna dintre ani, iar în cursul nopţilor, cel puţin pentru zona periferică, aşteptăm şi valori de minus 8, de minus 7 grade", a spus meteorologul Viorica Dima.

Hartă: Grosimea stratului de zăpadă, azi, la ora 14.00. Sursa: ANM.

Harta: temperatura aerului azi la ora 15.00. Sursa: ANM.


Etichete ninsorivreme recegeranul nouharta cu grosimea zapeziitemperaturi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live