Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Prezentare frecvente * Imnul national Marţi, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 Februarie 2018
Vizualizari: 363
Comentează add

ANM anunţă coduri galbene de ploaie şi ninsoare, în următoarele zile, în mai multe judeţe din centrul, sudul, nordul şi estul României.

Vremea în schimbare...

florin-lepadatu

ANM anunţă coduri galbene de ploaie şi ninsoare, în următoarele zile, în mai multe judeţe din centrul, sudul, nordul şi estul României.

Fenomenele pornesc dinspre sud-vest şi continuă spre centru şi nord-est.

Amănunte de la meteorologul de serviciu, Teodora Cumpănaşu: "Într-adevăr, precipitaţiile cuprind toată ţara, sunt moderate local, însemnate cantitativ, cu o precizare deosebită pentru zonele aflate sub incidenţa codurilor galbene, respectiv zonele de munte, Meridionali, Munţii Banatului, apoi şi Carpaţii Orientali, dar şi zona deluroasă din Oltenia, Muntenia şi apoi întreaga Moldovă, unde vor predomina ninsorile cu depunere de strat de zăpadă local, chiar consistent şi în acele zone, temporar intensificări ale vântului, astfel încât ninsoarea va fi viscolită, evident, pentru anumite intervale de timp, determinând şi scăderea semnficativă a vizibilităţii.

Toate aceste fenomene, miercuri spre joi se retrag către partea de est a ţării, unde mai continuă în prima parte a zilei de joi, pentru celelalte zone, ameliorarea fiind destul de evidentă.

Dar până atunci, mare atenţie, mai ales celor care au de făcut drumuri în zonele menţionate, probabil condiţiile nu vor fi cele mai favorabile."  


Etichete VremeANM

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live