Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Iunie 2019
Vizualizari: 312
Comentează add

La orele amiezii şi disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în special în zonele de câmpie.

Vreme capricioasă la acest sfărşit de săptămână

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Ne aştepată un week-end cu vreme caniculară, mai ales în vestul şi sudul ţării.

La orele amiezii şi disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în special în zonele de câmpie.

Este în vigoare o informare meteo valabilă până mâine la ora 23:00, despre care ne-a oferit detalii Meda Andrei, de la Administraţia Naţională de Meteorologie.


Meda Andre: Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în regiunile vestice şi sudice, iar în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, astfel că indicele temperatură-umezeală, ITU, va atinge şi va depăsi uşor pragul critic de 80 de unităţi cu precădere în zonele de câmpie. De asemenea, în orele după-amiezilor şi al serilor instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată la deal, la munte, dar local şi în zonele mai joase de relief. Prin urmare, vor fi perioade în care va ploua torenţial, vor fi descărcări electrice, intensificări de vânt, vijelii şi căderi de grindină. În ceea ce priveşte vremea din capitală şi aici o vreme călduroasă în week-end. În orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă va atinge 32, chiar 34 de grade, iar indicele temperatură-umezeală va atinge 80 de unităţi.


Etichete vremecanicula

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live