Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Prietenii de la 10

16 Aprilie 2019
Vizualizari: 842
Comentează add

"Vreau să transmit un mesaj de pace şi bunătate" "Vreau să transmit un mesaj de pace şi bunătate" - Conține video

prietenii-de-la-10
Inotătorul Ion Lazarenco Tiron, de origine din Republica Moldova, declarat anul trecut  „Cel mai bun înotător din lume în ape deschise”, a fost invitatul Danielei şi al lui Ionuţ Dragu, în Clubul Prietenilor de la 10, de la RRA.

El a povestit despre experienţele trăite în mări şi oceane, unde a înotat  lângă  rechini, delfini 

şi unde din cauza temperaturilor scăzute a suferit de hipotermie,unde a înfruntat valuri de 7 m înălţime şi unde a fost atacat de meduze.

"De ce fac toate astea? Vreau să transmit un mesaj de pace tuturor locuitorilor Planetei, vreau să fim cu toţii mai buni, mai înţelegători unii cu alţii şi cu resursele Pământului. Când afli răspunsul la întrebarea:"De ce vrei să continui?",atunci găseşti toate resursele pentru a merge mai departe".

Referindu-se la proiectele de viitor,Ion Lazarenco Tiron şi-a propus să înoate cei aproximativ cei 50 km de la Insula Şerpilor până la Sf Gheorghe,în Deltă, tot ca un semn de pace.

Ion Lazarenco Tiron, de origine din Republica Moldova, a fost declarat trei ani consecutiv „Cel mai bun înotător din lume în ape deschise”, devenind și prima persoană de pe glob care a traversat din prima încercare cele șapte strâmtori. În anul 2018, sportivul a fost desemnat „Omul Anului” de către Asociația Mondială de Înot în Ape Liber,iar anul acesta a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Pace.


Etichete Ion Lazarenco Tiron

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live