Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

25 Februarie 2020
Vizualizari: 380
Comentează add

Un proiect pilot pentru sprijinirea potenţialelor victime ale agresiunilor sexuale a fost lansat, luni, de poliţiştii din Bucureşti şi Asociaţia Necuvinte.

"Vorbeşte cu Angela"

florin-lepadatu

 Foto Agerpres

Un proiect pilot pentru sprijinirea potenţialelor victime ale agresiunilor sexuale a fost lansat, luni, de poliţiştii din Bucureşti şi Asociaţia Necuvinte.

Acesta se numeşte "Vorbeşte cu Angela" şi va fi derulat în barurile şi cluburile din centrul vechi al capitalei.

"Angela" este numele unui cod de intervenţie pe care îl va folosi o femeie care se simte în pericol sau are nevoie de ajutor, iar personalul barului sau clubului în care se află îi vor oferi imediat sprijin.

Preşedinta Asociaţiei Necuvinte, Simona Voicescu, explică:" "Angela" înseamnă că atunci când ne simţim în dificultate fie că poate am băut prea mult sau chiar ne simţim rău sau ni s-a pus ceva în băutură sau chiar suntem într-un risc de a fi victima unei agresiuni vorbim cu personalul barului, clubului, restaurantului în care ne aflăm şi întrebăm dacă putem vorbi cu colega lor Angela.

Ei din acest cod de ajutor trebuie să înţeleagă că suntem într-o situaţia dificilă să ne ia de-o parte să ne ducă undeva în spate departe de ochii celorlalţi, să ne întrebe care este problema noastră, dacă avem nevoie de un taxi, să ne cheme prietenii, rudele, familia sau dacă avem nevoie de intervenţia poliţiei sau ambulanţei dacă ne simţim rău."


Etichete oamenipopulaţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live