Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Daniel Ruse

20 Februarie 2017
Vizualizari: 659
Comentează add

Un grup de voluntari, proprietari de mașini de teren, a sărit în ajutorul autorităților, pentru a sprijini persoanele aflate în pericol.

Voluntari 4x4 Voluntari 4x4 - Conține audio

daniel-ruse

Un grup de voluntari, proprietari de mașini de teren, a sărit în ajutorul autorităților, pentru a sprijini persoanele aflate în pericol. Foto: Adrian Lungu.

Intervenția în situații de urgență este deseori îngreunată în zonele izolate de munte sau afectate de inundații și alunecări de teren.

Pe acest fond, un grup de voluntari, proprietari de mașini de teren, a sărit în ajutorul autorităților, pentru a sprijini persoanele aflate în pericol.

Grupul (numit CERT Transilvania) este format din persoane cu meserii diverse, dar pe care-i unește pasiunea pentru astfel de coloși pe 4 roți și dorința de a-și ajuta semenii. 

Ei au ajuns și în Sălaj, reprezentantii echipei spunând în exclusivitate pentru RRA, că mașinile cu mulți cai putere și sisteme mecanice și hidraulice sofisticate le permit sa vina in sprijinul pompierilor sau ambulantierilor pentru a ajunge in zone greu accesibile, in munti sau localitati izolate.

AUDIO: Totul se bazează pe voluntariat, așa cum aflăm din reportajul zilei de la Obiectiv România, realizat, astazi de Adrian Lungu.


Etichete grup de voluntariproprietari de mașini de terenpersoane aflate în pericol

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live