Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

15 Iunie 2017
Vizualizari: 893
Comentează add

Liderul de la Kremlin este asaltat cu solicitări pentru că mulţi ruşi sunt siguri că numai el este cel care poate rezolva problemele, de la pensiile mici până la ţevile sparte.

Vladimir Putin se pregăteşte pentru tradiţionala emisiune de întrebări

sergiu-stet

 Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.         Foto: kremlin.ru/events/president.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, se pregăteşte să participe joi, 15 iunie, la maratonul telefonic televizat, eveniment anual care are loc cu un auditoriu format din membri ai publicului rus care îi pun întrebări preşedintelui Putin printr-un link video sau prin e-mail.

Pentru Vladimir Putin, emisiunea televizată în care răspunde telefonic întrebărilor publicului şi care este transmisă simultan pe trei canale TV din Rusia reprezintă o ocazie de a se prezenta ca părinte al naţiunii şi ca "domnul Repară Tot".

Corespondentul BBC aminteşte că liderul de la Kremlin este asaltat cu întrebări şi solicitări în primul rând pentru că într-o ţară precum Rusia, unde toate deciziile-cheie sunt luate de obicei de către un singur om, Vladimir Putin, în acest caz, mulţi ruşi sunt siguri că numai el este cel care poate rezolva problemele tuturor, de la pensiile mici până la gropile de pe carosabil şi ţevile sparte. 


Etichete putintvdiscuţiimaratonemisiuneîntrebărirăspunsuri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live