Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA VERII Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

4 Iunie 2018
Vizualizari: 566
Comentează add

Vladimir Putin i-a eliberat din funcţie pe ministrul de Interne din Crimeea, Serghei Abisov, şi pe şeful Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Crimeea, general Serghei Şahov.

Vladimir Putin a demis şase generali din cadrul structurilor de forţă

sergiu-stet

 

Preşedintele Rusiei a demis şase generali din cadrul structurilor de forţă. Un decret în acest sens a fost publicat luni, 4 iunie, pe portalul oficial al informaţiilor juridice.

Conform documentului citat de Ria Novosti, a fost demis primul adjunct al ministrului rus pentru situaţii de urgenţă, general Vladimir Stepanov, iar în locul lui a fost numit general-colonel Aleksandr Ciuprian.

De asemenea, Vladimir Putin i-a eliberat din funcţie pe ministrul de interne din Crimeea, Serghei Abisov, pe şeful Direcţiei Ministerului de Interne din Kemerovo, Aleksandr Mamontov, pe şeful Direcţiei de cadre din Comitetul de Anchetă, Viktor Doljenko, şeful Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Crimeea, general Serghei Şahov şi pe şeful Departamentului pentru politică financiar-economică din cadrul Ministerului rus de Interne, Nadejda Romaşova.


Etichete general Vladimir Stepanovgeneral-colonel Aleksandr CiuprianCrimeeaSerghei AbisovKemerovoAleksandr MamontovViktor DoljenkoSerghei ŞahovNadejda RomaşovaRusiaVladimir Putin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live