Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Iunie 2015
Vizualizari: 1180
Comentează add

PNL critică decizia premierului Victor Ponta de a participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, alături de lideri politici controversaţi.

Vizita premierului Victor Ponta la Baku, criticată de PNL

radiojurnal

Vladimir Putin şi Victor Ponta. Foto: Captură youtube.com 

PNL critică decizia premierului Victor Ponta de a participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, alături de lideri politici controversaţi, chiar în ziua în care a fost subiectul unei moţiuni de cenzură cu un pronunţat caracter european şi democratic. 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, atrage atenţia asupra ''preferinţelor pe care le manifestă Victor Ponta pentru compania unor conducatori de stat controversaţi, unii dintre ei recunoscuţi ca fiind promotori ai unor practici anti-democratice''. 
 
Faptul că liderii de la primul nivel al Uniunii Europene au refuzat să meargă la eveniment reprezintă un semnal politic important, iar faptul că premierul român a acceptat prezenţa, pune România într-o situaţie de dificultate la nivel de percepţie general, se mai arată în comunicatul liberalilor. 
 
Amintim că la ceremonia din capitala Azerbaidjanului s-au afişat preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, preşedintele Belarusului, Alexandr Lukasenko, şi preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.
 
Liderii din Uniunea Europeană au boicotat ceremonia, cu excepţia Prinţului Albert de Monaco.

Etichete Vizita premierului Victor Ponta la BakuAzerbaidjancriticată de PNLPurtătorul de cuvânt al PNLIonuţ Stroepreşedintele RusieiVladimir Putinpreşedintele BelarusuluiAlexandr Lukasenkoşi preşedintele TurcieiRecep Tayyip ErdoganLiderii din Uniunea Europeană au boicotat ceremoniacu excepţia Prinţului Albert de Monaco

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live