Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Lungu, Sălaj

18 Mai 2019
Vizualizari: 1011
Comentează add

Vizita premierului la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare

adrian-lungu-salaj

Foto: Adrian Lungu.

Premierul Viorica Dancilă a lăudat colectivul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, despre care a spus că ar trebui să fie un exemplu pentru alte spitale din ţară.

Aflată într-o vizită în judeţul Maramureş, Viorica Dăncilă s-a întâlnit şi cu medicii băimăreni, cu care a discutat despre condiţiile de pensionare şi alte probleme cu care se confruntă aceştia.


Reporter: Adrian Lungu - Premierul Viorica Dăncilă a declarat astăzi, la Baia Mare, că Spitalul Județean de Urgență din localitate trebuie să fie un exemplu pentru alte unități medicale din țară.


Viorica Dăncilă: Este o vizită pe care am dorit să o fac, am auzit foarte multe lucruri bune despre echipa de aici din spital, despre acest spital, un spital care constituie un exemplu de bune practici pentru alte spitale din țară. Spun acest lucru pentru că am văzut că aici este un colectiv foarte implicat, care împreună cu Consiliul Județean Maramureș, au reușit să se doteze, au reușit să creeze un val de încredere pentru pacienții din zonă și nu numai. Am discutat cu medicii de aici, am văzut implicarea lor și aş spune sufletul pe care îl pun în tot ceea ce fac.


Reporter: Premierul a avut o serie de întâlniri și cu medicii pentru analizarea problemelor cu care aceștia se confruntă.


Viorica Dăncilă: O problemă ridicată a fost cea cu pensionarea, mai ales la femei și faptul că își doresc o zi a medicului, pentru că există o zi a asistentului medical și își doresc și medicii și este normal să aibă o zi a lor.


Reporter: Premierul Viorica Dăncilă i-a asigurat pe medici de continuarea sprijinului pentru dezvoltarea sistemului medical românesc.


Etichete VizitapremierSpitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live