Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE Miercuri, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, Ierusalim

29 Aprilie 2018
Vizualizari: 2541
Comentează add

Primul-ministru Benjamin Netanyahu se întâlneşte cu secretarul de stat american, Mike Pompeo, la Ministerul Apărării din Tel Aviv.

Vizita noului secretar de stat Mike Pompeo în Israel

dragos-ciocarlan-ierusalim

Întâlnire Pompeo - Netanyahu, 29 parilie 2018. Foto: Haim Zach (GPO).

Primul-ministru Benjamin Netanyahu se întâlneşte cu secretarul de stat american, Mike Pompeo, la Ministerul Apărării din Tel Aviv.

Netanyahu s-a arătat mândru de faptul că secretarul de stat a inclus Israelul în primul său turneu în Orientul Mijlociu, iar Mike Pompeo a declarat că premierul israelian este un partener extrem de important şi că ocupă un loc special în inima sa.

Corespondenţă din Ierusalim - Reporter: Dragoş Ciocîrlan - La Ierusalim, la începutul reuniunii săptămânale a guvernului, premierul Benjamin Netanyahu s-a referit la vizita noului secretar de stat Mike Pompeo, un adevărat prieten al Israelului - a spus Netanyahu, care a comentat că este important să vină în Israel în cadrul primului turneu diplomatic în calitate de secretar de stat în regiune.

Benjamin Netanyahu: Voi discuta cu el evoluţiile din regiune şi agresiunea crescândă a Iranului; bineînţeles, acordul nuclear cu Iranul despre care se va lua curând o decizie. Relaţiile dintre Israel şi SUA sunt mai puternice ca niciodată şi aş dori să profit de această ocazie să-i mulţumesc din nou preşedintelui Donald Trump pentru decizia de a muta Ambasada americană la Ierusalim.

Fostul director al CIA l-a înlocuit pe Rex Tillerson, concediat din cauza divergenţelor cu preşedintele american în chestiuni legate de Iran. Mike Pompeo vine în Israel însoţit de consilierul politic Brian Hook, omul de încredere al Administraţiei americane pentru negocierile cu puterile europene.


Etichete netanyahupompeovizitaintalnire

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live