Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Iunie 2015
Vizualizari: 1058
Comentează add

Rovana Plumb afirmă că vizita premierului Victor Ponta în Azerbaidjan, criticată de opoziţie, a fost una normală, de susţinere a sportivilor români prezenţi la Jocurile Europene.

Vizita lui Victor Ponta la Baku, "pentru susţinerea sportivilor români"

radiojurnal

Vladimir Putin şi Victor Ponta. Foto: Captură youtube.com  

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, a afirmat azi că vizita premierului Victor Ponta în Azerbaidjan, criticată de opoziţie, a fost una normală, de susţinere a sportivilor români care participă la Jocurile Europene. 

 
Într-o declaraţie făcută la Budapesta, unde a participat la Congresul socialiştilor europeni, Rovana Plumb a mai spus că relaţiile instituţionale dintre Guvern şi Preşedinţie sunt bune. 
 
"A fost o acţiune guvernamentală prin care şi-a exprimat guvernul solidaritatea şi susţinerea echipei de sportivi din România. În ceea ce priveşte informarea, sunt convinsă că, aşa cum a şi spus premierul până acum, relaţiile instituţionale între Preşedinţie şi Guvern sunt unele foarte bune", a spus  Rovana Plumb.  
 
Declaraţia Rovanei Plumb a fost făcută după ce PNL a criticat decizia premierului Victor Ponta, de a participa la un eveniment boicotat de liderii europeni. 
 
La ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din capitala Azerbaidjanului au fost prezenţi preşedinţii Rusiei, Belarusului şi Turciei.

Etichete Preşedintele Consiliului Naţional al PSDRovana Plumbvizita premierului Victor Ponta în AzerbaidjanBakueveniment boicotat de liderii europenipreşedinţii RusieiBelarusului şi Turciei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live