Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Mai 2018
Vizualizari: 603
Comentează add

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, vine la începutul săptămânii viitoare în România pentru a discuta despre dezvoltarea urbană durabilă.

Vizită în România a comisarului european Corina Crețu

radiojurnal

    

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, vine la începutul săptămânii viitoare în România pentru a discuta despre dezvoltarea urbană durabilă.
 
Luni, ea va merge alături de premierul Viorica Dăncilă şi de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, la Bacău, unde va participa la o conferinţă pe tema investiţiilor urbane.
 
Corina Creţu va vizita totodată observatorul astronomic din localitate, beneficiar al unui proiect cu finanţare europeană care are ca scop restaurarea şi valorificarea patrimoniului cultural local.
 
Marţi, comisarul european va participa împreună cu Rovana Plumb la un dialog cu cetăţenii la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău.
 
Într-un comunicat dat publicităţii înaintea vizitei, Corina Creţu precizează că peste un miliard de euro vor fi investiţi în dezvoltarea urbană din ţara noastră, iar executivul comunitar este pregătit să ofere sprijinul necesar pentru ca aceste resurse să fie folosite cât mai repede. 

Etichete Comisarul european pentru politică regionalăCorina Creţudezvoltare urbană durabilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live