Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Luni, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

5 Noiembrie 2018
Vizualizari: 352
Comentează add

Șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, efectuează o vizită de lucru în Republica Elenă, în zilele de 6 și 7 noiembrie.

Vizita în Grecia a generalului Nicolae Ciucă

radu-dobritoiu

Șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, efectuează o vizită de lucru în Republica Elenă, în zilele de 6 și 7 noiembrie, la invitaţia omologului elen.

În cadrul întrevederii care va avea loc între șefii celor două armate, vor fi discutate subiecte referitoare la modul în care România şi Republica Elenă, ca aliaţi în cadrul NATO, contribuie la întărirea securităţii flancului estic al Alianţei. Cu această ocazie, se vor lua în calcul posibilităţi concrete de cooperare pe palierul militar între cele două state, la nivel bilateral, regional şi aliat, precizează un comunicat de presă primit de la SMAp.

Având în vedere poziţia României în context regional şi eforturile de uniformizare a obiectivelor privind securitatea regională în zona Mării Negre, activitatea ce va avea loc în această perioadă este o oportunitate de promovare a relaţiilor de cooperare şi de conştientizare a situaţiei de securitate din perspectiva ambelor părţi.
 


Etichete general Nicolae Ciucasef SMAPrelatii militare Romania-Grecia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live