Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Aprilie 2017
Vizualizari: 776
Comentează add

Premierul a vorbit despre industria de apărare şi a precizat că se fac eforturi în reabilitarea unor drumuri de interes,cum sunt DN7 Bâldana-Titu şi DN71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia.

Vizită a premierului Sorin Grindeanu în judeţul Dâmboviţa

radiojurnal

 

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, la Târgovişte, că guvernul este interesat ca banii alocaţi în 2017 pentru bugetul apărarii, 2% din produsul intern brut, să fie cheltuiţi, în primul rând, pentru revitalizarea industriei naţionale de apărare.

Şeful cabinetului, însoţit de miniştrii apărării şi economiei, a făcut ieri o vizită în judeţul Dâmboviţa, unde una din ramurile economice importante este în industria de aparare.

Potrivit relatării trimisului nostru, Petruţa Obrejan, investitorii şi autorităţile locale i-au spus prim-ministrului că cele mai grave probleme ale judeţului sunt legate de calitatea precară a infrastructurii, lipsa forţei de muncă cu calificare şi birocraţia excesivă. 

Premierul Sorin Grindeanu i-a asigurat pe interlocutori că se fac eforturi pentru reabilitarea unor drumuri de interes, cum ar fi DN 7 Bâldana -Titu şi DN 71 Bâldana -Târgovişte - Sinaia. 

 

Etichete sorin grindeanutârgovişteapăraredrumuri naţionale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live