Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Constanţa

13 Iulie 2021
Vizualizari: 312
Comentează add

Acțiunile pentru controlul ambarcațiunilor de transport turiști au fost efectuate și cu sprijinul Poliției de Frontieră Sulina.

"Vitezomanii" din Deltă au fost amendați de ARBDD

radio-romania-constanta

  Delta Dunării: Foto: pixabay.com.

ARBDD Tulcea a monitorizat week-end-ul trecut viteza de deplasare a ambarcațiunilor în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării. Au fost aplicate 21 de amenzi pentru depășirea vitezei maxime admise pe canalele din Deltă.
 
De asemenea, au amendat alți 21 de operatori pentru că plimbau turiști fără veste de salvare în bărci fără acte legale.
 
Inspectorii ecologi din cadrul comisariatelor regionale de control ale Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării au verificat un număr de 62 de ambarcațiuni ce își desfășurau activitatea pe teritoriul Rezervației.
 
Pentru nerespectarea prevederilor legale au fost aplicate 42 de sancțiuni: 21 de sancțiuni pentru nerespectarea vitezei de deplasare prevăzută de lege, 10 sancțiuni pentru lipsa vestelor de salvare obligatorii și 11 sancțiuni pentru lipsa actelor de reglementare a activității desfășurate.
 
Acțiunile pentru controlul ambarcațiunilor de transport turiști au fost efectuate și cu sprijinul Poliției de Frontieră Sulina.
 
În cadrul acțiunilor de monitorizare și control, în aceeași perioadă au fost identificate și sancționate potrivit legii 22 de cazuri de campare și acces neautorizat (11 amenzi contravenționale și 11 avertismente).

Etichete Delta DunăriicamparevitezăpasagerituriștiSulina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live