Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ECONATURA Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

27 Decembrie 2018
Vizualizari: 410
Comentează add

61 de persoane care conduceau cu viteză mare şi una aflată sub influenţa stupefiantelor au fost depistate de poliţiştii români în ultimele zile.

Viteză peste limite

florin-lepadatu

 

61 de persoane care conduceau cu viteză mare şi una aflată sub influenţa stupefiantelor au fost depistate de poliţiştii români în ultimele zile.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, la 23 decembrie a fost înregistrată cea mai mare viteză a sfârşitului de an - 252 de kilometri pe oră.

Reporter Daniela Mănuţă: "Şoferii au depăşit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 km/h, iar în opt cazuri conducătorii auto au fost depistaţi circulând cu viteze de peste 200 de km pe oră.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional de poliţişti cu amenzi cuprinse între 1.305 lei şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 23 decembrie, în jurul orei 10:00, când poliţiştii au depistat o persoană din judeţul Dâmboviţa în timp ce conducea un autoturism pe autostrada A3 Bucureşti - Braşov cu viteza de 252 km pe oră.

Persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliţia Română reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice."


Etichete Autoturismeauto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live