Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 August 2013
Vizualizari: 1399
Comentează add

Potrivit unui procuror din Muntenegru, şoferul autocarului implicat în accident rula cu 80 de kilometri pe oră, adică dublu faţă de viteza maximă admisă pe acea porţiune de drum.

Viteza excesivă, cauza accidentului de autocar din Muntenegru Viteza excesivă, cauza accidentului de autocar din Muntenegru - Conține video

radiojurnal

Foto: Echipe de salvare la locul accidentului din Muntenegru. Sursa: Captură youtube.com

Un procuror din Muntenegru a anunţat că viteza excesivă s-a aflat la originea accidentului din luna iunie în care a fost implicat un autocar românesc, în care au murit 18 români şi 29 au fost răniţi.

Potrivit France Presse, şoferul autocarului, care şi-a pierdut viaţa în accident, rula cu 80 de kilometri pe oră, adică dublu faţă de viteza maximă admisă pe acea porţiune de drum.

Ancheta în cazul accidentului are loc atât în Muntenegru, cât şi în România.

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, declara, cu o lună în urmă că au fost anchetate 23 de persoane şi au fost ridicate diferite documente de la societatea de transport românească şi de la operatorul de turism.

Tiberiu Niţu, a precizat că aşteaptă ca autorităţile din Muntenegru să finalizeze cercetarea la faţa locului în ancheta asupra accidentului rutier în care şi-au pierdut viaţa 18 turişti români.

Video: 18 turişti români au murit şi 29 au fost răniţi, duminică, 23 iunie 2013, într-un accident de autocar în canionul Morača din Muntenegru.


Etichete autocaraccidentMuntenegruprocurorTiberiu Niţuvitezăanchetă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live