Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Liviu Zamora

6 August 2014
Vizualizari: 1361
Comentează add

In 3 ore de concert , cu o pauza de 15 minute, trupa a cantat 14 cantece din cele mai tari albume ale sale , plus 5 biss-uri.

Visul unei seri de vara: Dream Theater

liviu-zamora

Foto: Liviu Zamora

Ceea ce s-a numit generic, ‘O Seara cu DREAM THEATER –Along for the Ride Tour , 2014’ , a fost rasplata pentru mai multe generatii de fani rock ce au descoperit si s-au format cu un alt soi de muzica, potrivita trecerii dintre milenii. 

Dupa 12 ani de asteptare cea mai buna formatie de metal -progressive rock din lume a revenit in Romania cu un concert in care publicul sa poata faca o incursiune vizual-auditiva intr-o cariera de 29 de ani si 12 albume de studio, dar si sa ia contact ‘live’ cu ultimul lor album , aparut anul trecut si apreciat de critici si fanii de pretutideni.

Peste 3500 de fani au raspuns prezent la Romexpo Bucuresti chemarii organizatorilor Phoenix Entertaiment , ce au primit si multumirile in partea trupei , chiar de pe scena.

In 3 ore de concert , cu o pauza de 15 minute, trupa a cantat 14 cantece din cele mai tari albume ale sale , plus 5 biss-uri ce au demonstrat talentul si profesionalismul care i-au facut celebrii peste ani in lumea intreaga.

Generatii eterogene si-au dat intalnire la concert, de la mai varstnicii old rockers , ce au venit insotiti de copii lor, la tinerii nedeslipiti de telefoanele mobile; cu totii au ascultat cu atentie si consideratie piesele complexe ,cu lungimi considerabile, dezvoltand stari , tensiuni si trairi profunde, pe care cei 5 ilustrii muzicieni , premiati ani la rand pentru performantele lor , le-au dezvoltat.

Desigur , cum era de asteptat au stralucit chitaristul John Petrucci si organistul Jordan Rudess ,iar noul baterist Mike Mangini ce a avut si un moment solistic aparte , s-a integrat perfect , totusi parca lipsindu-i nervul si imaginatia vechiului tobosar Mike 

Peste tot s-a adaugat cu mult bun gust si imaginatie , show-ul de lumini, proiectile video, animatiile si filmele ce au completat si punctat traiectoria muzicala creata cu pasiune, perseveranta si ambitie de catre DREAM THEATER in aproape 30 de ani de muzica.

In concluzie ...a fost o seara cu adevarat magica cu o trupa ce trebuie sa o vezi macar o data in viata.


Etichete Dream TheaterconcertDREAM THEATER – Along for the Ride Tour 2014trupărockfani

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live