Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Ianuarie 2021
Vizualizari: 565
Comentează add

Românii afectaţi de pana de curent care a avut loc vineri în aproape toate statele europene vor putea fi despăgubiţi dintr-un fond constituit la nivelul CE.

Virgil Popescu: Consumatorii afectați de pana de curent vor fi despăgubiți

radiojurnal

Ministrul Economiei, Virgil Popescu. Foto: Gov.ro.

Românii afectaţi de pana de curent care a avut loc ieri după-amiaza în aproape toate statele europene vor putea fi despăgubiţi dintr-un fond constituit la nivelul Comisiei Europene, iar dacă se va găsi vinovatul acestui incident, el va suporta despăgubirile, anunţă pe Facebook ministrul energiei, Virgil Popescu.

El a transmis că despăgubirile se vor face prin instituţiile naţionale din fiecare ţară, iar Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului din România este deja în legătură cu autorităţile europene de protecţie a consumatorului.

După pana majoră de curent produsă din cauza unui incident la nivelul reţelei electrice de transport europene interconectate şi care a afectat ieri regiunea de nord-vest a României, sistemul românesc de transport de energie electrică funcţionează acum în parametri normali, a mai scris Virgil Popescu pe reţeaua de socializare.

(RS)


Etichete pana de curentvirgil popescudespagubiri(RS)anpcministrul energiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live