Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Februarie 2018
Vizualizari: 1166
Comentează add

Zilele trecute procurorul DNA Mihaela Moraru Iorga a susţinut că şefa direcţiei, Laura Codruţa Kövesi, ar fi făcut presiuni asupra ei pentru a urgenta dosarul unui fost ministru.

Viorica Dăncilă va discuta cu ministrul T. Toader controversele privind DNA

radiojurnal

 

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a solicitat procurorului şef DNA revocarea detaşării din funcţie a celor doi poliţişti care apar în înregistrările care privesc activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Prahova.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că joi, 15 februarie, va avea o discuţie pe această temă cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. 

În urmă cu câteva zile, la un post de televiziune, procurorul DNA Mihaela Moraru Iorga a susţinut că şefa direcţiei, Laura Codruţa Kövesi, a făcut presiuni asupra ei pentru a urgenta dosarul unui fost ministru al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier.

De asemenea, fostul deputat social democrat, Vlad Cosma, a afirmat, punând la dispoziţie înregistrări audio, că procurorii anticorupţie Ploieşti i-ar fi cerut să planteze probe într-un dosar care îi viza pe Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta. Toate acuzaţiile au fost respinse de DNA.


Etichete Viorica DăncilăCarmen DanPrahovaDNAcorupţieTudorel ToaderMihaela Moraru IorgaLaura Codruţa KövesiVlad CosmaSebastian GhiţăVictor Ponta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live