Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Podină

12 Mai 2019
Vizualizari: 454
Comentează add

Viorica Dăncilă: Guvernul va adopta Codul administrativ prin OUG

sergiu-podina

   Premierul Viorica Dăncilă. Foto: Agerpres.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat sâmbătă, la o întâlnire cu oameni de afaceri şi primari din judeţul Satu Mare, că Guvernul va adopta Codul administrativ prin ordonanţă de urgenţă.
 
După cum ne-a transmis corespondentul nostru, Sergiu Podină, şefa Executivului a vorbit şi despre amnistia fiscală şi reducerea TVA de la 9 la 5% pentru produsele bio şi cele tradiţionale.
 
Viorica Dăncilă: Știu că este foarte așteptat Codul administrativ, știu că a fost contestat la Curtea Constituțională, au fost alții care nu au înțeles această solicitare a primarilor și cât de important este pentru fiecare comunitate locală, pentru fiecare primar, Codul administrativ, indiferent de culoarea politică. Orice primar l-aţi întreba, aşteaptă acest Cod administrativ. În scurt timp sperăm să dăm Codul administrativ. În scurt timp așteptăm amnistia fiscală, să reducem și TVA de la 9% la 5% la produsele bio și la produsele tradiționale.
 
La întâlnirea amintită, participanţii au avut ocazia de a intra în dialog cu reprezentanţii Guvernului, una dintre principalele probleme scoase în evidenţă fiind lipsa forţei de muncă./dsirbu

Etichete Viorica DăncilăCodul administrativOUG

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live