Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

24 August 2019
Vizualizari: 541
Comentează add

VIDEO: Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnată, astăzi, candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale.

Viorica Dăncilă, desemnată candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale Viorica Dăncilă, desemnată candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale - Conține video

radio-romania-actualitati

Președintele PSD Viorica Dăncilă. Foto: Agerpres

Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnată, astăzi, candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale.

Cei aproximativ 1.000 de delegați prezenţi la Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat au votat în unanimitate pentru pentru desemnarea Vioricăi Dăncilă.

Proiectul de program cu care Viorica Dăncilă s-a prezentat în fața colegilor social-democraţi se intitulează "Puternici împreună" și pune accentul pe unitate și consens pentru o Românie puternică și respectată.

În urmă cu o lună, Viorica Dăncilă declara că știe că o așteaptă o luptă grea, că PSD pleacă dintr-o situație dificilă din punct de vedere electoral, dar că are încredere în puterea de mobilizare a partidului și se bazează pe implicarea fiecărei organizații județene.

La reuniune a participat şi preşedintele socialiştilor europeni, Serghei Stanişev.

VIDEO: Congresul extraordinar al PSD.


Etichete psdviorica dancilacandidatalegeri prezidentiale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live