Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stoichițoiu

19 Mai 2019
Vizualizari: 727
Comentează add

Corpul de control al primului ministru va face publice peste două săptămâni rezultatele unei verificări derulate în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Viorica Dăncilă a analizat situaţia Complexului Energetic Oltenia

razvan-stoichitoiu

Foto: Razvan Stoichițoiu.

Corpul de control al primului ministru va face publice peste două săptămâni rezultatele unei verificări derulate în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Situaţia companiei a fost analizată ieri, de premierul Viorica Dăncilă şi de alţi membri ai guvernului, cu reprezentanţi ai conducerii şi ai sindicatului, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Termocentrala Rovinari. Cu detalii, corespondentul Radio România Actualităţi, Răzvan Stoichiţoiu.


Reporter: Premierul Viorica Dăncilă a discutat cu reprezentanţii Administraţiei Complexului Energetic Otenia şi liderii sindicali subiecte referitoare la asigurarea locurilor de muncă, plata certificatelor de dioxid de carbon, dar şi probema exproprierilor pentru continuarea actvităţii de minerit.


Viorica Dăncilă: Am identificat principalele două probeme. Acestea sunt legate de certificatele de CO2. Altă problemă este legată de investiţii.


Reporter: În ceea ce priveşte nevoia de muncitori tineri, premierul României a spus ca o soluţie ar fi implemenarea învăţământului dual şi profesional.


Viorica Dăncilă: Media de vârstă este de 50 de ani şi trebuie să aducem tineri. Am discutat despre învăţământul dual, unde Complexul Energetic Otenia este implicat, dar şi de pregătirea tinerilor în şcoli profesionale, care cred eu că reprezintă o soluţie pentru a putea continua activitatea în Complexul Energetic Otenia.


Etichete viorica dancilacomplexul nergetic oltenia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live