Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ECONATURA Vineri, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Buzică

31 Martie 2017
Vizualizari: 945
Comentează add

Cea de-a XIV-a ediție a VINVEST este dedicată municipiului Timișoara care a reușit să câștige concursul national al programului Capitală Culturală Europeană.

VINVEST 2017 a început astăzi în Timişoara

alex-buzica

Foto: wikipedia.org. 

Cel mai așteptat eveniment din Banat, dedicat vinului și băuturilor alcoolice derivate, a inceput astazi in Timisoara si se va desfasura pana pe data de 2 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Cea de-a XIV-a ediție a VINVEST este dedicată municipiului Timișoara care a reușit să câștige concursul national al programului Capitală Culturală Europeană.

Producătorii de vin, investitorii și distribuitorii de servicii conexe indutristriei vitivinicole vor discuta cu iubitorii vinului care vor avea ocazia sa degusta peste 300 de vinuri din diferite soiuri.

In premiera in acest an, vor fi degustate si sampanii.

VINVEST 2017 este și un prilej deosebit pentru publicul larg de a dobândi cunoștinte de consum al vinului. Toți cei interesați vor putea participa la temele de gastronomie și asociere a vinului.

VINVEST – Salonul Internațional de Vinuri din Timișoara și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului organizează acest eveniment cu scopul de a trezi interesul și curiozitatea consumatorului față de universul aparte al unei crame și de a-l provoca să interacționeze personal cu oamenii locului.


Etichete VINVEST 2017timisoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live