Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Ianuarie 2021
Vizualizari: 136
Comentează add

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență ar putea decide azi pentru capitală relaxarea restricțiilor impuse de pandemie.

Vineri s-ar putea decide relaxarea restricţiilor în capitală

radiojurnal

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență ar putea decide azi pentru capitală relaxarea restricțiilor impuse de pandemie.

Decizia va fi luată dacă indicele de infectare va rămâne și astăzi sub 3 la mia de locuitori, așa cum s-a întâmplat în ultimele două zile, a precizat în rubrica "Apel matinal" de la Radio România Actualități prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

El a spus şi care vor fi măsurile de relaxare:


Traian Berbeceanu: Noi vom propune, pe de o parte, permiterea publicului în sălile de spectacole, teatre, cinematografe în limita a 30% din capacitatea sălilor, pe de altă parte, vom permite funcţionarea restaurantelor, cafenelelor pe interior la o capacitate de asemenea de 30% și, nu în ultimul rând, potrivit normelor legale în vigoare, vom permite şi opratorilor care sunt licențiați în jocurile de noroc să desfășoare activități pe interior, de aasemenea, în limita a 30% din capacitatea spaţiilor pe care le deţin.


Realizator: Prefectul Capitalei a adăugat că la nivelul autorităților există îngrijorare privind noile tulpini de coronavirus mult mai contagioase și a făcut apel la bucureșteni să respecte în continuare distanțarea fizică și să poarte masca de protecţie.

(RS)


Etichete restrictiiprefectbucurestitraian berbeceanu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live