Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Ianuarie 2021
Vizualizari: 225
Comentează add

Ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu a apreciat ieri într-o intervenție televizată că pandemia poate fi oprită prin vaccinare în 6-9 luni.

Vineri ar urma să se treacă la a doua etapă de vaccinare

radiojurnal

 Foto: gov.ro.

Centrele şi echipele de vaccinare sunt pregătite să gestioneze în a doua etapă imunizarea anti-COVID-19 a persoanelor de peste 65 de ani sau a adulților cu boli cronice, indiferent de vârstă, beneficiari ai serviciilor sociale - a anunțat aseară ministrul muncii și protecției sociale, Raluca Turcan.
 
Vineri ar urma să se treacă la a doua etapă de vaccinare, potrivit Ministerului Sănătății.
 
Vlad Voiculescu a apreciat ieri într-o intervenție televizată că pandemia poate fi oprită prin vaccinare în 6-9 luni și că pentru a câștiga timp este nevoie ca regulile sanitare impuse să fie respectate.
 
Peste 125.000 de români au primit până acum prima doză de ser și nu s-a raportat nicio reacție adversă gravă. 
 
Ieri s-a vaccinat și conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență. Şeful acesteia, Raed Arafat, a spus că nu le-ar recomanda oamenilor să se vaccineze dacă el însuși nu ar da acest exemplu.
 
Raed Arafat: Este un gest de normalitate. Noi am făcut un pas acum, care am aşteptat, şi eu vă spun, abia am aşteptat să ajung să pot să mă vaccinez  şi am promis că fac acest lucru public şi l-am făcut public, ca să arăt un lucru: ce recomandăm, îl facem şi noi. Nu recomandam oamenilor să se vaccineze dacă noi nu ne-am fi vaccinat sau nu ne vaccinăm.
 
(PH)
 

Etichete vaccinareministrul sanatatiiVlad Voiculescu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live