Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Enache

29 Noiembrie 2014
Vizualizari: 961
Comentează add

Comenzile online şi cumpărăturile de dinainte de Ziua Recunoştinţei au făcut ca la marile magazine să nu se mai formeze aglomeraţia din alte vremuri, notează Reuters.

Vinerea Neagră, "mai calmă decât de obicei" în SUA

mihaela-enache

Foto: Cristiana Sabău.

Celebra "Black Friday", ziua tradiţională a promoţiilor şi cumpărăturilor, marcată vineri în Statele Unite a fost mai calmă decât de obicei, notează agenţia Reuters.

Comenzile online şi cumpărăturile de dinainte de Ziua Recunoştinţei au făcut ca la marile magazine să nu se mai formeze aglomeraţia din alte vremuri.

În plus, în acest an, ziua a fost marcată în multe oraşe de manifestaţii organizate în faţa centrelor comerciale - fie pentru salarii mai mari, fie proteste legate de incidentul din oraşul Ferguson, unde un poliţist alb a scăpat de condamnare în cazul uciderii unui tânăr de culoare.

Marile lanţuri de magazine şi-au extins, de altfel, la mai multe zile perioada ofertelor speciale, mai transmite Reuters şi citează studiul unei agenţii americane de cercetare în domeniul de retail, conform căruia Black Friday - cea mai aglomerată zi de cumpărături încă din 2005 - va fi detronată în acest an.

Se estimează că pe 20 decembrie va fi atins vârful vânzărilor pentru 2014.


Etichete Black FridayVinerea NeagrăSUAmagazincomenzioferteZiua Recunoştinţeiprotestesalariiincident

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live