Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Septembrie 2017
Vizualizari: 1035
Comentează add

Meteorologii anunţă o răcire a vremii în această săptămână, cu o scădere mai accentuată a temperaturilor începând de joi.

Vine frigul!

radiojurnal

Meteorologii anunţă o răcire a vremii în această săptămână, cu o scădere mai accentuată a temperaturilor începând de joi.

Excepţie face vestul ţării, unde ziua vor mai fi temperaturi de peste 20 de grade.

Cel mai frig va fi în noaptea de vineri spre sâmbătă, când se vor înregistra şi valori negative de temperatură, iar în capitală vor fi maximum 6 grade Celsius.

Cu detalii de la Administraţia Naţională de Meteorologie, Oana Catrina.

Oana Catrina: De joi, valorile de temperatură vor continua să scadă, astfel că vremea va deveni răcoroasă pentru această dată din an în regiunile extracarpatice. Vorbim de temperaturi maxime la scara întregii ţări ce se vor încadra între 13-14 grade în nordul Moldovei, Subcarpaţii getici, Delta Dunării şi până la 21 de grade în partea de vest a teritoriului, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între 2 şi 12 grade, uşor mai ridicate în zona litoralului, dar uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde aşteptăm brumă în noaptea de joi spre vineri.

Vineri, la orele amiezii, temperaturi cuprinse între 13 şi 19 grade, în timp ce în noaptea de vineri spre sâmbătă se vor inregistra minime între minus 2 şi minus 1 grad în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11-12 grade în zona litoralului.

Sâmbătă vremea se menţine răcoroasă în partea de est şi de nord-est a ţării, în timp ce în restul regiunilor valorile de temperatură cresc uşor comparativ cu zilele anterioare, astfel că regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele climatologic specifice perioadei.


Etichete meteovremefrigANM

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live