Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

31 Iulie 2018
Vizualizari: 804
Comentează add

În județul Hunedoara, trei localităţi din comuna Vaţa de Jos se confruntă cu inundații și o femeie a murit în urma viiturilor provocate de ploile torenţiale de scurtă durată.

Viituri în Hunedoara: o femeie a murit, trei sate inundate

ilie-pintea

Foto: Arhivă.

În județul Hunedoara, trei localităţi din comuna Vaţa de Jos se confruntă cu inundații și o femeie a murit în urma viiturilor provocate de ploile torenţiale de scurtă durată din această după amiază.

Potrivit ISU Hunedoara, o femeie de 70 de ani din satul Basarabasa şi-a pierdut viaţa după ce a fost surprinsă şi luată de viitură în curtea sa. Apa a intrat în mai multe gospodării și anexe din localitățile Prăvăleni, Ciungani şi Basarabasa şi a afectat un drum comunal. În zona afectată de inundații acționează 43 de pompieri ai Detașamentelor Deva și Hunedoara şi ai Stației Brad, care au început operaţiunile de evacuare a apei cu două motopompe de mare capacitate și șase motopompe transportabile.

Timp de o oră, nordul şi vestul judeţului Hunedoara s-au aflat sub incidenţa codului portocaliu de fenomene meteo periculoase caracterizat de averse de ploaie care au putut ajunge la 45 litri pe metru patrat.


Etichete Viiturihunedoaravictimesate inundate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live