Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Iunie 2018
Vizualizari: 1438
Comentează add

În zonă a plouat torenţial 2 ore.Un bărbat a fost luat de apă dar nu s-a înecat.Conducta de gaze a fost ruptă şi mai multe maşini au fost blocate de aluviuni.Apa multă și la Mizil.

Viitura și aluviunile au provocat panică şi pagube în Poiana Câmpina

radiojurnal

foto: RRA

În judeţul Prahova, o persoană a fost luată de o viitură aseară, în comuna Poiana Câmpina, după ce în zonă a plouat torenţial, timp de aproape 2 ore.

Conform informaţiilor de la ISU, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit de pompierii militari, era conştient şi a fost asistat medical.

După cum ne-a relatat corespondenta RRA, Simona Uţă, viitura formată aseară de torenţii cu aluviuni de pe dealurile din zonă a rupt conducta de alimentare cu gaz a localităţii, iar echipele Distrigaz au intervenit pentru remedierea avariei.

De asemenea, mai multe autoturisme au rămas blocate în apă şi aluviuni, patru dintre ele fiind  avariate, iar echipele ISU au trecut la scoaterea apei din mai multe curţi din Poiana Câmpina şi Mizil.


Etichete PrahovaviiturăPoiana Câmpinaploaie torenţialăISU

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live