Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

28 Februarie 2018
Vizualizari: 1530
Comentează add

Înainte de Salonul Auto de la Geneva de săptămâna viitoare, constructorul coreean de automobile Hyundai, a prezentat ultimele noutăţi toate la nivel de SUV-uri.

Viitorul SUV-urilor de la Hyundai

bogdan-predescu

  Foto: Comunicat Presa Hyundai Romania

Coreenii de la Hyundai au dezvăluit de curând primele imagini și informații oficiale despre versiunea electrică a SUV-ului Kona, după ce modelul clasic a fost lansat în cursul anului trecut. 

 
 
Primul SUV subcompact electric din Europa, după cum spun coreenii, impresionează în special din perspectiva autonomiei, deoarece avem două versiuni de motorizare: prima cu un motor electric de 135 CP, un cuplu de 395 Nm și un acumulator de 39.2 kWh care oferă o autonomie de 300 de kilometri. Versiunea superioară are un motor de 204 CP şi o baterie de 64 kWh cu o autonomie de 470 kilometri, o valoare foarte bună raportată la autonomiile mașinilor electrice disponibile în prezent pe piață. 
 
 
Tot la capitolul noutăţi, constructorul coreean aduce şi modelul Nexo, primul SUV alimentat cu hidrogen, care oferă cea mai extinsă autonomie întalnită în segmentul vehiculelor fuel-cell, estimată la 800 km. Modelul reprezinta un pas esenţial în strategia companiei în domeniul vehiculelor ecologice, care presupune lansarea a 15 noi modele eco până în anul 2020. 
 
 
Şi tot de la Hyundia vin şi informaţiile legate de noua generaţie a clasicului Santa Fe, un nou model care beneficiază acum de o arhitectură interioară ergonomică şi de un amestec de design şi funcţionalitate. Noua generaţie este echipată cu un sistem de tracţiune integrală care presupune distribuţie electronică variabilă a cuplului, în funcţie de viteza autovehiculului şi de aderenţa de care dispune fiecare roată. 
 
 
Sistemul oferă suport conducătorului auto indiferent de condiţiile meteo, chiar dacă suprafaţa de rulare este acoperită cu zapadă, reuşind mereu să îmbunatăţească ţinuta de drum şi aderenţa în viraje.

Etichete Maşina Luniisalon autoSUV-urimaşini electricenoutati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live