Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

21 Februarie 2018
Vizualizari: 445
Comentează add

Concernul Continental va investi 100 de milioane de euro într-o fabrică la Debrecen, în Ungaria. Debrecen a fost ales pentru realizarea acestei investiţii datorită infrastructurii.

"Viitorul economiei Ungariei depinde de industria auto"

sergiu-stet

 

Viitorul economiei Ungariei depinde de contribuţia industriei auto, care a intrat într-o nouă eră ca principală ramură a noii revoluţii industriale, a declarat ministrul ungar de Externe la o conferinţă de presă susţinută la Budapesta, la care a fost anunţată o nouă investiţie care urmează să fie realizată de concernul Continental la Debrecen.

Péter Szijjártó a subliniat că unul dintre cei mai mari furnizori din lume din acest domeniu va înfiinţa la Debrecen, pe o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, o uzină pentru fabricarea subansamblelor electronice pentru autovehicule. Oficialul ungar a mai menţionat că firma Continental va investi 100 de milioane de euro, iar guvernul ungar va contribui cu 10,6 miliarde de forinţi nerambursabili.

În urma acestei investiţii vor fi create 450 de noi locuri de muncă. José Avila, membru al Consiliului Directorial al Concernului Continental, a afirmat că oraşul Debrecen a fost ales pentru realizarea acestei investiţii datorită infrastructurii excepţionale şi a forţei de muncă de înaltă calificare. Construirea uzinei va începe în a doua parte a acestui an, a adăugat José Avila. 


Etichete ContinentalDebrecenPéter Szijjártóautosefl driveJosé AvilaContinental

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live