Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

4 Decembrie 2012
Vizualizari: 1653
Comentează add

Potrivit unui clasament realizat de o firmă americană de consultanţă, pe locul doi se situează oraşul elveţian Zurich, iar pe poziţia a treia Auckland, din Noua Zeelandă.

Viena, "oraşul cu cele mai bune condiţii de viaţă"

ioana-dogaru

Viena. Foto: Agerpres.

Pentru al patrulea an consecutiv, capitala Austriei, Viena, este recunoscută ca oraşul cu cele mai bune condiţii de viaţă, într-un clasament realizat de firma americană de consultanţă Mercer, transmite BFM.

Pentru realizarea acestui clasament au fost luate în considerare efervescenţa culturală, asistenţa medicală la standarde înalte, un sistem fiabil de transport şi, nu în ultimul rând, preţurile moderate la imobiliare.

Pe locul doi se situează oraşul elveţian Zurich, iar pe poziţia a treia Auckland, din Noua Zeelandă.

Atena, printre ultimele oraşe din Europa Occidentală

Printre codaşii Europei Occidentale se află şi Atena, care din cauza crizei datoriilor s-a situat pe locul 83 în acest clasament ce cuprinde 221 de oraşe din lume.

În ceea ce priveşte SUA, în opinia autorilor clasamentului, capitala statului Hawaii, Honolulu oferă condiţiile cele mai bune de viaţă, aceasta ocupând poziţia 28.

Pe ultimul loc în clasament se situează capitala Irakului, Bagdad, din cauza nivelului scăzut de securitate, pe fondul incertitudinii politice.


Etichete Vienametropolăcondiţii de viaţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live