Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski

1 Martie 2018
Vizualizari: 916
Comentează add

Putin a anunţat oficial că Rusia are în dotare arme laser şi a testat drone submarine cu propulsie nucleară ce au caracteristici de viteză, adâncime şi silenţiozitate superioare.

VIDEO: Vladimir Putin a lăudat noile arme strategice ale Rusiei VIDEO: Vladimir Putin a lăudat noile arme strategice ale Rusiei - Conține video

alexandru-beleavski

 

Preşedintele rus Vladimir Putin a prezentat joi, 1 ianuarie, în discursul susţinut în faţa camerelor reunite ale parlamentului, progresele în dotarea militară a ţării sale.

Jumătate din mesajul către Adunarea Federală a preşedintelui Vladimir Putin a fost consacrat prezentării în premieră a mai multor noi tipuri de arme strategice ruseşti, unele bazate pe principii fizice noi, prezentare care, a spus liderul de la Kremlin, trebuie să descurajeze orice agresor potenţial şi să demonstreze că încercările de a descuraja Rusia au eşuat.

Noile arme, unele intrate deja în dotare a spus în premieră liderul rus, pot depăşi orice apărare antirachetă existentă sau previzibilă şi fac inutilă extinderea NATO spre est şi scutul american antirachetă.

Urmăriţi aici o scurtă înregistrarea a unei părţi a discursului preşedintelui Vladimir Putin.  

Preşedintele Putin a menţionat noua rachetă balistică intercontinentală, cu o rază practic nelimitată, rachetele de croazieră hipersonice Kinjal desfăşurate deja în sudul Rusiei, noile instalaţii de propulsie nucleară, de gabarit redus ce pot fi instalate inclusiv pe rachete de croazieră, asigurându-le astfel traiectorii imprevizibile la înălţimi mici şi nelimitate ca distanţă.

De asemenea, Putin a anunţat oficial că Rusia are în dotare arme laser şi a testat drone submarine cu propulsie nucleară ce au caracteristici de viteză, adâncime şi silenţiozitate mult superioară submarinelor existente.

De asemenea, el a anunţat intrarea în producţie a sistemului denumit Avangard, un tip de rachetă ce se poate deplasa într-un mediu de plasmă cu viteze de 20 de ori mai mari decât viteza sunetului.


Etichete Kinjal. nucleardronerachetesupersonicKremlinRusiaVladimir Putin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live