Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Klimowicz

16 Iunie 2017
Vizualizari: 788
Comentează add

Conform deputatului PSD Florin Iodache Victor Ponta este exclus automat din PSD pentru că a acceptat această funcţie în guvernul demisionar

Victor Ponta, secretar general al guvernului Grindeanu

gabriel-klimowicz

Victor Ponta. Foto: Arhivă.

 Victor Ponta a fost desemnat secretar general al guvernului, cu rang de ministru, conform unei decizii publicate cu putin timp în urmă în "Monitorul Oficial" şi semnate de premierul Sorin Grindeanu.

Prin acelaşi ordin, a fost eliberat din funcţia de secretar general al Executivului Mihai Busuioc, ca urmare refuzului său de a îndeplini obligaţia de a contrasemna deciziile premierului, prevăzută de lege, ne-a relatat redactorul RRA Petruţa Obrejan.

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat că odată ce a acceptat această funcție, Victor Ponta este exclus automat din partid.

”Se aplică automat decizia Comitetului Executiv conform căreia cei care acceptă funcții în guvernul Grindeanu sunt excluși din PSD”, a declarat Florin Iordache.

Victror Ponta a anunţat pe 8 martie că îşi demisia în alb din Partidul Social Democrat, ca urmare a unor neînţelegeri cu actuala conducere a formaţiunii. La acea vreme preşedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat să considere că demisia lui Victor Ponta este efectivă.


Etichete Victor Pontasecetar general al guvernuluiSorin GrindeanuMonitorul Oficial

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live