Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

10 Septembrie 2016
Vizualizari: 803
Comentează add

ICCJ a acceptat azi condiţii mai puţin stricte în privinţa controlului judiciar al lui Victor Ponta, cercetat pentru acuzaţii de trafic de influenţă.

Victor Ponta "poate face declaraţii despre dosar în spaţiul public"

madalina-verman

Victor Ponta. Foto: gov.ro.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au acceptat azi condiţii mai puţin stricte în privinţa controlul judiciar al lui Victor Ponta, cercetat pentru acuzaţii de trafic de influenţă şi de autoritate, precum şi de complicitate la spălare de bani.

După cum transmite reporterul Mădălina Verman, citând surse judiciare, măsura se menţine, dar nu mai sunt valabile interdicţiile iniţiale de a face declaraţii în public despre dosar şi de a părăsi ţara, lucru confirmat şi de fostului premier, care a postat pe internet decizia definitivă a Instanţei Supreme.

Marţea trecută, Victor Ponta şi omul de afaceri Sebastian Ghiţă - acuzat de spălare de bani în acelaşi dosar - au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

DNA susţine că Victor Ponta şi-a folosit autoritatea de preşedinte al PSD pentru ca Sebastian Ghiţă să ocupe un loc eligibil de candidat la alegerile parlamentare din 2012.

În schimb, ar fi beneficiat de capital electoral din prezenţa la Bucureşti a unei personalităţi politice străine, vizită ce ar fi fost finanţată de omul de afaceri cu 220 de mii de euro.


Etichete victor ponta control judiciariccjjudecatoridna ploiestisebastian ghitaspalare de banipsd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live