Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Aprilie 2014
Vizualizari: 1407
Comentează add

Premierul Victor Ponta a precizat luni seară că biroul său a fost mutat în sediul Ministerului Apărării "pentru a fi evitate unele înscenări similare cazului Duicu"

Victor Ponta: Mi-am mutat biroul la MApN

radiojurnal

Premierul Victor Ponta. Foto: Arhivă.

Premierul Victor Ponta a anunţat că şi-a mutat biroul de la Palatul Victoria la sediul Ministerului Apărării Naţionale pentru a evita unele înscenări similare cazului Duicu.

El a explicat aseară la un post de televiziune care au fost motivele acestei decizii.

"Mi-am mutat biroul. L-am rugat pe domnul Duşa. Am un birou la Ministerul Apărării Naţionale. La guvern oamenii vin în o mulţime de locuri. Până în luna noiembrie mă aştept la înscenări. Asta a fost o înscenare de presă.

"Eu am anunţat că s-a terminat controlul Corpului de Control la ora 22:00 am fost la o emisiune şi la ora 1:00 a apărut la "Gândul" bineînţeles că s-a făcut trafic de influenţă la Ponta în birou", a spus premierul..

Potrivit redactorului Radu Dobriţoiu, celor care intră în incinta Ministerului Apărării le este permis doar cu o aprobare specială să aibă asupra lor aparate de înregistrare, de fotografiere sau de stocare a informaţiilor.

Victor Ponta susţine că DNA nu are nicio legătură cu informaţia vehiculată în presă, potrivit căreia preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, ar fi făcut trafic de influenţă în biroul său.


Etichete MApNVictor PontabirouguvernPalatul VictoriaDNAAdrian Duicutrafic de influenţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live