Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: POIANA LUI JOHANN Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 August 2015
Vizualizari: 1097
Comentează add

Premierul Victor Ponta a declarat că a fost informat despre rezultatele expertizei financiar-contabile pe care o solicitase în dosarul Turceni-Rovinari, în care este cercetat.

Victor Ponta la DNA

radiojurnal

 Victor Ponta la DNA. Foto: captură video.

Premierul Victor Ponta a fost astăzi din nou la DNA în legătură cu dosarul Turceni-Rovinari, în care este urmărit penal. 

El a stat la în sediul instituţiei mai puţin de 15 minute şi a declarat că a fost informat despre rezultatele expertizei financiar-contabile făcută de experţi independenţi în acest caz.
 
 "Mi s-a dat expertiza. Am plătit cu două mii de lei în plus taxe, dar nu le mai cer de la statul român. Vă mulţumesc", a mai spus Victor Ponta. 
 
Apărarea considera că expertiza poate dovedi că infracţiunile economice de care este acuzat primul ministru nu au susţinere. 
 
Dar surse apropiate anchetei, citate de redactorul nostru Mădălina Verman spun că documentul confirmă valoarea prejudiciului stabilit iniţial de procuror. 
 
Victor Ponta este urmărit penal pentru mai multe infracţiuni, printre care evaziune fiscală şi  spălare de bani, fapte pe care le-ar fi comis în perioada când era avocat .

Etichete Premierul Victor PontaDNAdosarul Turceni-Rovinariprocurorievaziune fiscală şi spălare de baniavocat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live