Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Martie 2019
Vizualizari: 362
Comentează add

Victor Ponta, în fruntea listei PRORomânia la alegerile europarlamentare

radiojurnal

 Victor Ponta. Arhivă Foto: gov.ro.

Fostul premier, Victor Ponta, va deschide lista de candidaţi ai partidului PRORomânia la alegerile europarlamentare din luna mai.

Următoarele locuri vor fi ocupate de comisarul european, Corina Creţu, de fostul premier Mihai Tudose şi de fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leancă.

În conferinţa de presă pentru lansarea candidaţilor, Victor Ponta a declarat că prezenţa sa în fruntea listei reprezintă şi o asumare a rezultatului pe care îl va obţine partidul la alegerile europarlamentare:

Victor Ponta: Pentru PRORomânia este primul scrutin la care participă. Ca partid, e cu atât mai important să arătăm că ceea ce a pornit iniţial de la trei oameni la o echipă care s-a închegat şi care în continuare creşte, oferind o alernativă social-democrată liberală pro-europeană. Din acest motiv este important pe 26 mai nu doar să obţinem un scor bun, ci mai ales ce putem să facem în viitor.

Reprezentanţii partidului PRORomânia au depus, astăzi, la Biroul Electroral Central liste cu 500 de mii de semnături  pentru participarea la alegerile europene, precum şi lista de candidaţi. Tot astăzi ar urma să depună documentele necesare PNL, UDMR şi PMP.
 


Etichete PRORomâniaVictor Pontaalegerile europarlamentare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live