Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1263
Comentează add

PSD şi aliaţii săi "vor guverna România până la sfârşitul anului 2016, apoi oamenii vor decide la vot care este drumul pe care-l va urma ţara", a spus Victor Ponta.

Victor Ponta: coaliția de guvernare este solidă

radiojurnal

Liderul PSD, Victor Ponta. Foto: gov.ro.

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, că zvonurile privind intenţia UNPR sau a PC de a ieşi de la guvernare sunt lipsite de fundament.

În opinia prim ministrului, PSD şi aliaţii săi vor guverna România până la sfârşitul anului 2016, apoi oamenii vor decide la vot care este drumul pe care-l va urma ţara.

După o reuniune a coaliţiei desfăşurată în cursul serii, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu ( şi el un aliat al premierului Victor Ponta ) a declarat că actualul cabinet are o majoritate parlamentară puternică şi că nu crede în succesul unei moţiuni de cenzură a opoziţiei

"Din moment ce la avutul pe care l-a solicitat primul ministru în parlament odată cu restructurarea guvernului opoziţia a avut, dacă nu mă înşel, aproximativ 140 de voturi, cred că acest lucru mă scuteşte de alte comentarii. Nu cred că în perioada următoare să existe vreo mişcare semnificativă care să poată să schimbe raporturile de forţe. Actuala majoritate este în continuare solidă, avem un guvern, avem un program guvernamental pe care trebuie să-l ducem la îndeplinire şi aceasta este direcţia pe care sunt concentrate eforturile noastre", a spus președintele Senatului..

Călin Popescu-Tăriceanu s-a întâlnit în această seară cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea şi cu preşedintele PC, Daniel Constantin, într-o reuniune a coaliţiei de guvernare au fost discutate aspecte legate de revizuirea Constituţiei, modificarea legilor electorale şi a Legii de finanţare a partidelor politice.


Etichete premierVictor PontaUNPRPCguvernarezvonPSDSenatCalin Popescu TariceanuDaniel Constantin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live