Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Luni, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Februarie 2014
Vizualizari: 1137
Comentează add

Crin Antonescu susţine că anunţul făcut de premier privind acordarea de posturi în guvern liberalilor care pleacă după Călin Popescu Tăriceanu este o tentativă de mituire politică.

Victor Ponta, acuzat de "mituire politică"

radiojurnal

Crin Antonescu. Foto: Arhivă.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu afirmă că anunţul făcut de premier privind acordarea de posturi guvernamentale liberalilor care pleacă după Călin Popescu Tăriceanu este o tentativă de mituire politică.

Preşedintele liberal a precizat că la momentul reuniunii delegaţiei permanente a PNL nu cunoştea intenţiile fostului său coleg de partid, Călin Popescu Tăriceanu, şi nu şi-a imaginat că acesta va face un asemenea demers.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seară că este dispus să le ofere posturi în guvern lui Călin Popescu Tăriceanu şi unora dintre membrii noului său partid, Partidul Reformator Liberal.

După ce a demisionat ieri din PNL, condamnând ruperea USL, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat lansarea unei noi formaţiuni, Partidul Reformator Liberal.

Această formaţiune este luată în calcule de premierul Victor Ponta, care spune că îi poate oferi reprezentare guvernamentală, dacă va strânge parlamentari din PNL.

Mai mult, Călin Popescu Tăriceanu se arăta, aseară, într-un interviu la ANTENA 3, interesat să candideze la Preşedinţia României, susţinut de USD.

Gestul lui Călin Popescu Tăriceanu este pentru moment singular, pentru că nu a fost urmat în demersurile sale de niciun alt liberal.

Nimeni din PNL nu a reluat discuţiile cu PSD pentru continuarea guvernării, deşi decizia ruperii USL a fost contestată de cel puţin şase liberali în Delegaţia Permanentă.

Mai multe ştiri despre destrămarea USL găsiţi pe portalul nostru special.


Etichete Ruperea USLCălin Popescu TăriceanuPNLCrin AntonescuVictor Pontademisieguvernmituire

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live