Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Teatru Național Radiofonic pentru copii Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Martie 2020
Vizualizari: 1123
Comentează add

Victor Ponta solicită date privind numărul de români intraţi în ţară

radiojurnal

  Foto: gov.ro

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a postat pe pagina sa de Facebook o interpelare adresată ministrului afacerilor interne, Marcel Vela, în care solicită date privind numărul de cetăţeni români intraţi în ţară în ultima săptămână, câţi dintre aceştia veneau din Italia şi Spania şi câţi au fost trimişi în carantină sau izolare la domiciliu.

"Având în vedere condiţiile speciale de funcţionare a Parlamentului în această perioadă, vă solicităm să acceptaţi această formă electronică de transmitere a interpelării", scrie liderul Pro România, care mai afirmă că documentul este semnat şi de preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.     

Victor Ponta a postat şi o înregistrare video, în care poate fi văzută o coloană de câteva zeci de maşini la intrarea în Vama Nădlac.

El susţine că ieri au intrat în ţară prin acest punct 3.000 de români veniţi din Italia şi Spania, dar care nu au mai fost trimişi în carantină, pentru că nu ar mai fi locuri disponibile. 

(PH)


Etichete Victor PontaPro Româniacetateni romani intrati in taracarantina(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live