Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

4 Octombrie 2019
Vizualizari: 865
Comentează add

Supravieţuitorii din clubul Colectiv, care au suferit răni grave au cerut ca statul român să le asigure costul tratamentelor de care au nevoie pe toată durata vieţii.

Victimele de la #Colectiv vor avea acces la tratament şi în străinătate

adriana-turea

 Imagine din clubul "Colectiv" din seara tragicului incendiu.           Foto: Arhivă.

Victimele de la Colectiv vor avea acces la tratament atât în ţară, cât şi în străinătate, atâta timp cât va fi nevoie, a precizat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. Ea a explicat că a avut discuţii cu premierul Viorica Dăncilă în urma scrisorii deschise pe care pacienţii răniţi în club i-au adresat-o şi că va propune modificarea legislaţiei, astfel încât îngrijirile mdicale să fie decontate.
 
Va fi rezolvată şi situaţia transferului unui pacient. În prezent, 16 persoane beneficiază de decontări pentru tratament, a mai spus Sorina Pintea.
 
Supravieţuitorii din clubul Colectiv, care au suferit răni grave în incendiul de acum aproape patru ani, au trimis o scrisoare deschisă către Guvern şi Ministerul Sănătăţii.
 
Ei au cerut ca statul român să le asigure costul tratamentelor de care au nevoie pe toată durata vieţii, nu doar până la sfârşitul anului viitor. 65 de oameni au murit în urma tragediei. 

Etichete Sorina Pinteacolectivvictimetratamentrăniţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live